NFMD

NFMD Congres 2018: To inspire development!

Graag nodigen we je uit voor het NFMD jaarcongres op een mooie locatie met een uniek programma. Laat je verrassen door verhalen over leiderschap gedreven door creativiteit en innovatie. Hoor over  inspirerende voorbeelden en ga ook zelf ervaren. 
Piet van Gennip, directeur van Het Balletorkest, en Matthew Rowe, chef-dirigent van Het Balletorkest, nemen ons mee op een muzikale leiderschapsreis, maar er is meer! Ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe Artifical Intelligence een rol kan spelen binnen MD? Volg de berichten en geef je vooral vast op voor dit bijzondere congres!

Datum
Donderdag 1 februari 2018, 09:30 – 17:00 uur

Locatie
Nationale Opera & Ballet, Amstel 3, Amsterdam

Programma

09:30 uur Welkom bij Nationale Opera & Ballet

10:00 uur Spreker Rina Joosten – Rabou, Seedlink Tech
Voorspellen robots wie we zijn als leiders?
De laatste jaren zien we een digitale transformatie binnen verschillende sectoren in de bedrijfswereld. Bepaalde organisaties zullen in hun huidige vorm niet meer bestaan en moeten zichzelf opnieuw uitvinden. 65% van de kinderen wordt opgeleid voor banen die nog niet bestaan. Hoe ga je hier als management mee om? Wat is de toekomst van leiderschap in een digitaal tijdperk? En welke rol spelen nieuwe technologieën in het herkennen en inzicht geven in onszelf?

Rina Joosten – Rabou, Co-founder en Chief Commercial Officer van Seedlink Tech, een innovatief en snel groeiend technologiebedrijf opgericht in Shanghai en recent ook met Europees hoofdkantoor in Amsterdam, legt uit hoe zij kunstmatige intelligentie inzetten voor talent selectie en ontwikkeling.

10:45 uur Break met gelegenheid tot netwerke

11:15 uur Rondleiding achter de schermen van Nationale Opera & Balle

12:00 uur Lunc

12:30 uur Vervolg programma door Het Balletorkest door Piet van Gennip en Matthew Rowe
Leiden als een Maestro
Hoe werkt leiderschap in de muziek als er geen ruimte is voor woorden? Hoe werkt leiderschap als muziek dicteert wie de ‘lead’ heeft? Twee leiders van een vooraanstaand Nederlands orkest bieden een verfrissend perspectief op leiderschap. Piet van Gennip (directeur van Het Balletorkest) en Matthew Rowe (chef-dirigent van Het Balletorkest) nemen je mee in de wereld van het orkest. Je zult zien en ervaren hoe belangrijk non-verbale communicatie is voor effectief leiderschap

±15:45 uur Gezamenlijk einde met afsluitende borrel

 

 

 

Vind je dit artikel leuk? Deel het!

About The Author