To inspire development

Onderstaande tekst is van toepassing op de NFMD website. Door het gebruik van de webpagina's en/of het aanmelden voor events via deze website stem je in met deze privacy verklaring en disclaimer. 

Privacy verklaring

De NFMD respecteert de privacy van alle gebruikers van deze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens omdat je lid bent van de NFMD of om de aanmeldingen voor onze events te registreren. Mochten wij de gegevens voor andere doeleinden willen gebruiken, dan zijn wij verplicht daarvoor jouw toestemming te vragen. De NFMD zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen of ter beschikking stellen. Dit onder voorbehoud van bijzondere omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Je kunt op elk moment het verzoek indienen om jouw persoonlijke gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Intellectueel eigendom

Het auteursrecht op deze website berust bij de NFMD of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan de NFMD. Het is niet toegestaand dit (beeld)materiaal te gebruiken, op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFMD.

Fotografie tijdens events

Wanneer je aanwezig bent op een van de NFMD events bestaat de mogelijkheid dat je op de foto wordt gezet. Deze foto's worden gebruikt in onze online communicatie, op onze website en op onze social media. Sta je op een foto en zou je deze desbetreffende foto graag verwijderd of aangepast willen hebben? Dan ontvangen we jouw verzoek graag via info@nfmd.nl en zullen wij het verzoek binnen 2 weken verwerken.