Terug naar overzicht

Selecteren voor potentie: the best of both worlds?

Tijdens de NFMD bijeenkomst van 9 april 2019, waarin we een uitwisseling tussen het bedrijfsleven en de academische wereld faciliteren, staat deze vraag centraal: kunnen we een win-win creëren waarin praktijk en wetenschap elkaar kunnen versterken op het gebied van selecteren voor de lange termijn? 

In een kleinschalige bijeenkomst waarin we écht even de diepte in kunnen, gaan we stilstaan bij de inzet van selectie- en ontwikkel instrumenten, de rol van de hiring manager en MD professional in het bepalen van potentieel. Waar loop je als MD professional in de praktijk tegen aan? Voer je een inclusief of exclusief beleid op de ontwikkeling van potentials? Is de overgang van het aannemen van potentials naar het dagelijks functioneren van die potential een soepele, of juist niet? En wat als deze nieuwe collega geen potential blijkt? Welke interventies kun je aanbieden en wat is de validiteit daarvan? Hierbij gaan we actief het gesprek aan met enkele experts uit de wetenschap op het gebied van selectie, talent management en HRM.

Kortom, bijwonen van deze NFMD bijeenkomst vraagt je eigen actieve deelname vanuit jouw visie op deze vragen. Het biedt je de gelegenheid om niet alleen uit te wisselen met vakgenoten; het stelt je ook in de gelegenheid om je werkpraktijk aan te vullen met het academisch perspectief.

Voor deze bijeenkomst geldt dat er plaats is voor maximaal 20 NFMD leden. Je kunt je interesse kenbaar maken door je aan te melden. Doe dat snel, want voor deze bijeenkomst geldt vol=vol. 

LET OP: Inmiddels zijn alle plaatsen gereserveerd. Indien je je aanmeldt na 21 maart kom je op de wachtlijst te staan. We informeren je uiterlijk 4 april of er nog plaatsen beschikbaar zijn gekomen. Heb je hierover vragen dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@nfmd.nl.

Datum en tijden
09-04-2019 | 09:30 - 13:30 uur
Locatie
Vrije Universiteit Amsterdam, Boelelaan 1105, Amsterdam (zaal Aurora)
Programma
09:30 uur Ontvangst
10:00 uur Start programma
12:00 uur Lunch en gelegenheid tot netwerken
13:00 uur Einde programma
Route / Parkeergelegenheid

Routebeschrijving

We adviseren om met het openbaar vervoer te reizen.