Terug naar overzicht

Yvonne Burger neemt je mee in het effectief coachen van leiderschapsteams. Wat zijn kenmerken van leiderschapsteams  en wat maakt executive teamcoaching anders? Welke typen coaching werken goed op dit niveau? Welke werkwijzen passen goed bij dit type teams en welke interventies kun je doen of moet je vooral laten? Wat zijn spannende momenten? Hoe ga je om met afweer? En wat is de rol van containment? 

Samen met Mieke Reidinga schreef Yvonne in 2021 het boek ‘Executive teamcoaching in de praktijk. Effectief werken met leiderschapsteams’ .

Yvonne Burger is hoogleraar bij de Vrije Universiteit en voorzitter van het Center for Executive Coaching. Ze heeft al ruim vijfentwintig jaar een eigen praktijk als organisatieadviseur en executive (team) coach en begeleidt raden van bestuur, raden van toezicht en directieteams in samenwerkings- en ontwikkelvraagstukken. Daarnaast is ze onder meer lid van de Raad van Toezicht van Hogeschool Windesheim, lid van het Bestuur van het Nationaal Comité 4/5 mei, decaan bij het leernetwerk van de NSOB en bestuurslid van de Vereniging van Toezichthouders Hogescholen. Als politicoloog/bestuurskundige voelt ze zich thuis in de top van de publieke sector en maatschappelijke organisaties en draagt ze graag bij aan het stimuleren van reflectie.

Datum en tijden
08-03-2022 | 09:30 - 12:00 uur
Locatie
Online via Zoom