NFMD

20 september 2012

Uitnodiging 20 september

NFMD Professionaliseringstraject: Kennis van je business

Wat is business understanding? Wat zijn de stappen die je als professional moet zetten om dichter bij de business te staan?
Hoe meer je als professional kunt kijken met de blik en de kennis van de business en de markt waarin je organisatie zich beweegt, hoe groter je invloed op de strategie.

Dit thema zal regelmatig terugkeren in de bijeenkomsten van het professionaliseringstraject. Tijdens deze eerste bijeenkomst gaat het vooral over het hoe en wat van de business understanding. Daarnaast over zicht krijgen op wat je eigen niveau is, waar je je kennis zou moeten uitbreiden en hoe je dat zou kunnen doen. Aan het eind van de ochtend heb je een plan gemaakt om dit in de praktijk te gaan uitvoeren.

Er zijn twee sprekers, Hein Knaapen die mede vanuit zijn eigen ervaring praat over het belang van begrip van de business en hoe je dit toepast. Daarnaast spreekt er een lijnmanager van een grote organisatie over wat hij nodig heeft en wat zijn verwachtingen zijn van de business kennis van een professional. Dit alles als eerste stap om meer zicht te krijgen op de business context waarin je je beweegt.

Je wordt tussen 8.30 en 9.00 uur ontvangen met een kop koffie, vervolgens start om 9.00 uur het programma. Vanaf 12.30 tot 13.30 uur kan er gebruik gemaakt worden van de lunch en is er gelegenheid om te netwerken.

Locatie en deelnamekosten
ING, Bijlmerplein 888, 1102 MG in Amsterdam Zuidoost.
Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos.

Bekijk hier de presentaties van de sprekers van deze dag:
Presentatie Gijs Olivier Vissers – Heineken
Presentatie Hein Knaapen – ING