NFMD

13 november 2012

Uitnodiging 13 november

NFMD Masterclass met Paul Kloosterboer

Paul Kloosterboer heeft samen met Rolf Sterk het gedachtegoed van ‘situationeel leidinggeven’ uitgewerkt naar situationeel adviseren. Dat is in de praktijk vaak veel lastiger is dan het op papier lijkt. Het gaat daarbij niet alleen over je eigen voorkeursstijl, maar ook om de aansluiting bij je (interne of externe) klant. Hoe herken je dat en hoe speel je daar als adviseur op in? En lukt dat ook als de chemie een keertje wat minder is?

Paul Kloosterboer is gefascineerd geraakt door de rol van emotie in adviesrelaties en wat dat met klanten en adviseurs doet. Daarover gaat deze masterclass situationeel adviseren. Wat kenmerkt jou op je beste momenten, hoe kun je dat oproepen en daar meer uithalen? En welke gevoelens en reflexen weerhouden je daar soms nog van en is dat te onderbreken?

Als organisatieadviseur is Paul Kloosterboer gespecialiseerd in leren en vernieuwen met professionals. Paul is sinds 1986 actief als adviseur en is in 2011 gepromoveerd op een methode voor strategisch vernieuwen met professionals en maakt deel uit van de wetenschappelijke raad  van de Ooa (Orde van organisatieadviseurs).

Voor meer informatie over Paul Kloosterboer: www.paulkloosterboer.com

Locatie en deelnamekosten
Achmea, Handelsweg 2, 3707 NH in Zeist.
Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos.

Bekijk hier de presentatie van Paul Kloosterboer:
Presentatie Paul Kloosterboer 13 november 2012