Terug naar overzicht

Psychologische Veiligheid

Psychologische veiligheid is het best bewaarde geheim om teams vleugels te geven. Het geeft medewerkers het gevoel erbij te horen, moedigt hen aan hun mening te geven, gemaakte fouten openlijk te bespreken en veelbelovende ideeën aan te dragen. Het leidt tot verbeteringen in eigenaarschap, samenwerking, leren, creativiteit en presteren. Logisch dus dat uiterst succesvolle bedrijven als Amazon en Google de nadruk leggen op het stimuleren van psychologische veiligheid binnen teams.

Helemaal in onze nu meestal online wereld is de verbinding en positiviteit met elkaar behouden een extra uitdaging.

Op 15 april neemt Joriene Beks ons mee in het thema. Ze legt uit wat het is, hoe je het kunt creëren en we gaan er tijdens de bijeenkomst ook zelf mee aan de slag! Het resultaat is dat je direct vanuit je eigen ervaring een bijdrage kan leveren aan een open en veilige werkomgeving.

Joriene Beks

Joriene Beks is bedrijfskundige en expert in het creëren van psychologische veiligheid. Als coach, adviseur en gastspreker helpt zij organisaties een continu lerende cultuur te ontwikkelen. Zij koppelt “de mens” aan organisatiedoelstellingen, waardoor resultaten worden behaald op een energieke en doeltreffende manier. Gebruikmakend van haar ruime praktijkervaring weet zij mensen en teams op onderbouwde, bevlogen én nuchtere wijze hiertoe in beweging te zetten. Joriene is co-auteur van de boeken Psychologische Veiligheid, Zo vorm je vrijmoedige teams en De Veldgids Psychologische Veiligheid.

Datum en tijden
15-04-2021 | 09:30 - 11:30 uur
Locatie
Online via Zoom