Terug naar overzicht

Het geheim van wendbaar organiseren

Weet jij hoe jouw organisatie er over 5 jaar uitziet? Wat dan de strategische prioriteiten en de benodigde kwaliteiten van je mensen zijn? 

Dit zijn vaak lastig te beantwoorden vragen. Onze omgeving is tegenwoordig zo dynamisch en complex dat de toekomst van veel organisaties zich moeilijk laat voorspellen. Hoe kun je dan duurzaam resultaat blijven boeken? Een belangrijke succesfactor blijkt het meer wendbaar, agile, maken van je organisatie. Agile organisaties zijn in staat om met de ervaringen die ze hebben opgedaan, actief te anticiperen op nu nog onbekende veranderingen in de toekomst en daarmee concurrentievoordeel te behalen. 

Maar hoe vergroot je de agility van jouw organisatie? En wat is de rol van HR gezien het strategisch belang van ‘Human Capital’?

Tijdens de NFMD bijeenkomst van 22 november 2018 bespreken we met elkaar hoe organisaties agile talentmanagement kunnen inzetten om zich samen met hun medewerkers zo goed mogelijk voor te bereiden op een onzekere toekomst. 

Daniëllo Boszhard, Marijn Tielemans, Rowena Li, Gwendolyn Kuipers (adviseurs bij Hudson Talent Management) en NFMD lid Ghislaine Aarts (HR directeur BAM Infra Nederland) delen hun ervaring met het vergroten van de agility van medewerkers en het creëren en versterken van een adaptieve cultuur.

Na afloop van deze interactieve middag weet je:

  • Hoe je de belangrijkste elementen van agile talent management in de praktijk toepast;
  • Hoe je succesvol een wendbare bedrijfscultuur creëert d.m.v. adaptief leiderschap;
  • Welke rol jij kunt vervullen om jouw organisatie meer wendbaar te maken.
Datum en tijden
22-11-2018 | 13:30 - 17:30 uur
Locatie
Delirium café Amsterdam, Piet Heinkade 4-6-8, 1019 BR Amsterdam
Programma
13:00 uur Inloop
13:30 uur Start programma, welkom
13:40 Agile organisaties sorteren succesvol voor op een onzekere toekomst, door Marijn Tielemans
14:25 uur World Café
15:30 uur Break
15:45 uur Presentatie BAM, door Ghislaine Aarts
16:30 uur Fishbowl door Daniello Boszhard
17:00 uur Afsluiting en netwerkborrel
Route / Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer 
Vanaf Amsterdam Centraal station is het ongeveer 12 minuten lopen naar het Delirium Café Amsterdam. U kunt ook gebruik maken van tram 26 richting IJburg. U stapt dan uit bij de eerste halte, ‘Muziekgebouw Bimhuis’. Deze halte bevindt zich nabij de ingang van het Delirium Café Amsterdam.Op de brug voorbij het water ziet u een blauwe beachvlag met een roze olifant. Trap links naar beneden en dan linksaf op de stalen steiger.

Eigen vervoer
Vanaf de Ring A10 neemt u afslag S114 (Zeeburg, Centrum, Artis, IJburg). Aan het einde van de afrit slaat u linksaf. Deze weg blijven volgen. In de Piet Heintunnel houdt u de borden richting Centraal Station aan. Na circa 1 kilometer vindt u het Delirium Café Amsterdam aan uw rechterhand onder de brug.

Parkeren
Naast het Delirium Café Amsterdam is voldoende parkeergelegenheid in de Piet Heingarage (navigatie adres Piet Heinkade 59 Amsterdam). Deze bevindt zich voor de ingang van de Passenger Terminal Amsterdam en het Mövenpick Hotel. De kosten bedragen € 0,50 per 7 minuten. 
 
Tip 1: Parkeer in de Oosterdokgarage voor € 20,00 per dag 
Indien u langer dan vijf uur aaneengesloten parkeert, raden wij u aan om de Oosterdokgarage te gebruiken. Deze parkeergarage ligt op ongeveer 10 minuten lopen van ons kantoor. De kosten zijn hier € 1,00 per 12 minuten, maar bij 5 uur of langer parkeren betaalt u € 20,00 voor een dagkaart.
 
Tip 2: Parkeer bij P+R Zeeburg voor € 8,00 of slechts € 1,00 per dag
De P+R Zeeburg (Zuiderzeeweg 46a, 1095KJ Amsterdam) kost voor een dag parkeren      € 8,00 als u vóór 10.00 uur arriveert. Arriveert u na 10.00 uur dan kost een dagkaart slechts € 1,00. Vanaf de P+R neemt u tram 26 richting Centraal Station na 3 haltes stapt u uit voor het Delirium Café Amsterdam (12 minuten reistijd).