To inspire development

Terug naar overzicht

Secure Base Leiderschap 

Deze ochtend neemt Jakob van Wielink ons mee in de wereld van Secure Base leiderschap. Naast een uitleg van de theorie zal je ook zelf aan de slag gaan met het gedachtengoed en zullen vertegenwoordigers van twee organisaties die er veel meer werken (RET en Solid Professionals) hun praktijkervaring delen. 

Wat achtergrond: IMD professor George Kohlrieser beschrijft in zijn boek Care to Dare (2012) hoe leidinggevenden meer bereiken door allereerst een gevoel van bescherming, veiligheid en zorg (care) te bieden aan hun medewerkers. Maar ook een bron van inspiratie en energie om lef te ontwikkelen, te exploreren, risico’s te nemen en uitdaging te zoeken (to dare). Deze vorm van leiderschap is inmiddels bekend als Secure Base Leiderschap. 

Secure Base Leiderschap gaat over het in verbinding kunnen blijven met je werknemers en met jezelf in tijden van grote druk en verandering. Het gaat over de wortels van jouw leiderschap en het laten excelleren van je mensen door het versterken van jouw en hun persoonlijke veerkracht en emotionele intelligentie. Secure Base leidinggevenden brengen prestaties van hun teams en afdelingen naar een volgend niveau en dragen bij aan het overtreffen van de organisatiedoelstellingen.

Datum en tijden
19-09-2019 | 09:00 - 13:00 uur
Locatie
Conferentiecentrum Drakenburg, Dr. Albert Schweitzerweg 1, Baarn
Programma
09:00 - 09:30 Ontvangst
09:30 Start programma
12:00 Lunch
Route / Parkeergelegenheid

Klik hier voor de route.

Je kunt kosteloos parkeren op het parkeerterrein van Drakenburg. 

Aanmelden

Meld je aan via het aanmeldformulier.

Aanmeldformulier

Aanmelden bijeenkomst

Vul een naam in

Vul uw organisatie in

Vul uw functie in

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een telefoonnummer in

Invalid Input

Bij aanmelding dien je akkoord te gaan met onze disclaimer en privacystatement.

Spam gedetecteerd!