Terug naar overzicht

Secure Base Leiderschap 

Maurice Unck CEO van de RET en Marcel van Wersch van Solid Professionals namen de 60 deelnemers mee in de manier waarop zij in de praktijk met Secure Base Leadership werken. Onder begeleiding van Jakob van Wielink hebben we ook zelf ervaren hoe het is om juist wel die vragen te stellen, waar we in de hectiek van alledag zo gemakkelijk aan voorbij gaan.

Wat achtergrond: IMD professor George Kohlrieser beschrijft in zijn boek Care to Dare (2012) hoe leidinggevenden meer bereiken door allereerst een gevoel van bescherming, veiligheid en zorg (care) te bieden aan hun medewerkers. Maar ook een bron van inspiratie en energie om lef te ontwikkelen, te exploreren, risico’s te nemen en uitdaging te zoeken (to dare). Deze vorm van leiderschap is inmiddels bekend als Secure Base Leiderschap. 

Secure Base Leiderschap gaat over het in verbinding kunnen blijven met je werknemers en met jezelf in tijden van grote druk en verandering. Het gaat over de wortels van jouw leiderschap en het laten excelleren van je mensen door het versterken van jouw en hun persoonlijke veerkracht en emotionele intelligentie. Secure Base leidinggevenden brengen prestaties van hun teams en afdelingen naar een volgend niveau en dragen bij aan het overtreffen van de organisatiedoelstellingen.

Datum en tijden
19-09-2019 | 09:00 - 13:30 uur
Locatie
Conferentiecentrum Drakenburg, Dr. Albert Schweitzerweg 1, Baarn
Programma
09:00 - 09:30 Ontvangst
09:30 Start programma
10:30 Pauze
10:50 Vervolg programma
12:30 Lunch
13:30 Einde programma
Route / Parkeergelegenheid

Klik hier voor de route.

Je kunt kosteloos parkeren op het parkeerterrein van Drakenburg.