Terug naar overzicht

Leiderschapslessen uit scale-ups

Een snelgroeiende organisatie of team bouwen is een hele klus. En het belang van passend leiderschap is hierbij groot. Wendy van Ierschot heeft de afgelopen 15 jaar veel ervaring opgedaan als HR strateeg in scale -ups. Ze heeft ontdekt wat de winnende people-strategie is en heeft lessen over leiderschap, management van organisatiedynamiek en HR in verschillende fasen van groei gedeeld in haar boek scale-ups & downs (2023). 

Het allerbelangrijkste dat Wendy met haar boek duidelijk wil maken is dat de rol van leider in elke fase verandert en dat het dus belangrijk is dat je jezelf als leider blijft ontwikkelen.  

Tijdens de bijeenkomst op 13 april deelt Wendy haar ervaringen en vertelt zij meer over welke ontwikkeling van leiderschap in de verschillende fasen belangrijk is en welke rol je als HR/MD professional kunt vervullen om telkens de juiste voorwaarden te scheppen voor verdere groei.  

Over Wendy van Ierschot

Wendy van Ierschot is HR strateeg, investeerder, founder en CEO van VIE People. Ze is veelgevraagd spreker, columnist en podcastmaker van BNR. Ze schreef het boek scale-ups & downs (2023) samen met Gerrit de Jager. Daarin deelt ze hoe je je organisatie het beste door de eerste 4 fasen van groei leidt. Van Wendy leren we hoe je als leider het beste de dynamiek in een scale-up kunt managen, door de juiste combinatie van experimenteren, discipline, samenwerken, individuele verantwoordelijkheid en leiderschap. 

Datum en tijden
13-04-2023 | 09:30 - 13:30 uur
Locatie
Dengh, Enghlaan 17 in Utrecht | Zaal Koetshuis
Programma
09:30 - 10:00 Inloop en welkom
10:00 - 12:30 Start programma
12:30 - 13:30 Lunch en gelegenheid tot netwerken
Route / Parkeergelegenheid

- Gratis parkeren (snelweg A2 - afslag 6)
- 15 min. lopen vanaf treinstation Terwijde