NFMD

2 juni 2015, Jubileum

Bekijk hier de presentatie van spreker Jeroen Seegers:

Presentatie Jeroen Seegers 2 juni 2015

 

Jubileum

Jubileum 4Jubileum 1Jubileum 2Jubileum 3

Spreker Jeroen Seegers

Jeroen Seegers is Managing Partner Leadership consultancy bij Quaestus Executive Search & Leadership Consultancy. Hij is gepromoveerd op het thema “Leiders Leren”, een internationaal MD onderzoek onder topmanagers. Jeroen Seegers ontwikkelde leiderschapsprogramma’s voor diverse (inter)nationale organisaties en is als Executive Coach verbonden aan IMD Business School in Lausanne. Tijdens het jubileum gaf hij op inspirerende wijze zijn visie over ontwikkelingen in MD en leiderschap over de laatste jaren en ging van daaruit in op huidige en toekomstige trends.

Workshop ‘De BEAT!’

De BEAT! is een energieke workshop in het kader van samenwerking. Wij laten jou en je collega’s tijdens de workshop in de (communicatie-) spiegel kijken. Welk muzikanttype ben jij? En hoe ga jij om met andere muzikanttypes (bijvoorbeeld je collega’s, klanten, opdrachtgevers, etc.)? Tijdens De BEAT! ervaar jij drummenderwijs wat jouw ritme is en hoe deze aansluit bij het ritme van anderen. De BEAT to BE succesvol!

Workshop ‘Ontdek de kunstenaar in jezelf’

De leukste ‘out of the box’ workshop van Nederland. Onder de bezielende leiding van Peter Maasdam (ondernemer, kunstenaar & trainer) ontdek je je verborgen creatieve talent. Ook leer je de kunstenaar in jezelf kan toe te passen in het dagelijks leven en in je werk.