NFMD

16 november 2017: MD in de toekomst

Discussieer je mee over MD in de toekomst? Waar gaat MD naar toe en wat wordt jouw rol?

In deze bijeenkomst ben je van harte welkom als je een mening hebt over je vak en ideeën hebt over waar MD naartoe zou moeten gaan. Deze bijeenkomst steken we wat anders in dan we gewend zijn: dit keer maken we geen gebruik van een externe deskundige, maar van alle deskundigheid die we zelf meebrengen! We vragen van iedere deelnemer een actieve bijdrage; achterover leunen is geen optie.

In de setting van een Lagerhuisdebat discussiëren we met elkaar aan de hand van enkele prikkelende stellingen over de toekomst van MD. Denk daarbij aan vragen als: op welke manieren beïnvloeden maatschappelijke en technologische ontwikkelingen ons vak? Voor wie is MD eigenlijk bedoeld: the happy few of voor iedereen? Hoe ziet jouw rol als MD professional er over een aantal jaren uit? Na het debat brainstormen we verder in kleine groepen over de benodigde ontwikkeling van het vak van MD voor de komende 5-10 jaar en wat dat betekent voor jouw rol als MD-professional. Samen halen we het beeld op en trekken we conclusies. We eindigen met een gezellige netwerkborrel.

Gezien de opzet van deze meeting hebben we plek voor maximaal 20 deelnemers Om de benodigde diversiteit in opvattingen en perspectieven te behalen kunnen er dit keer per organisatie maximaal twee mensen deelnemen. We hebben alle deelnemers nodig voor een goede discussie. Kan je na aanmelding toch niet, zorg dan voor een vervanger.

Tijdens je aanmelding vragen we je om een of meerdere prikkelende stellingen in te brengen waar jij graag over zou willen debatteren. Op basis van ingezonden stellingen komen wij tot een shortlist, die we je ongeveer twee weken voorafgaand aan de meeting toesturen. Het is uiteraard handig en goed voor het debat als je je argumenten al voor jezelf op een rijtje zet zodat je daar op kunt terugvallen in het heetst van de strijd.

Datum: 16 november 2017
Tijd: van 13 uur tot 16 uur. Aansluitend netwerkborrel. Vanaf 12.45 uur staat de koffie klaar.
Locatie: we zijn te gast bij eelloo in Fort bij ‘t hemeltje, Fortweg 9, Houten.

Route: https://www.eelloo.nl/contact/
Let op! Het fort is het beste bereikbaar met de auto. Als je met OV komt kan je naar station Utrecht Lunetten of station Houten en van daaruit verder met OV-fiets (er gaan geen bussen). Andere mogelijkheid is dat je van te voren aangeeft hoe laat je op het station bent, dan regelen we dat je wordt opgehaald.

Vind je dit artikel leuk? Deel het!

About The Author

Berichten zijn gesloten.